TUĞBA MARULLALIOĞLU BOSTANCI

Kırıkkakle Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü'nü 2010 yılında tamamladı, Okul Öncesi Kurumlarda bir süre öğretmenlik yaptı. 2011 yılında Erdik Çocuk Evinde bir yıl sorumlu müdür olarak çalıştıktan sonra, 2012 yılında Mega Hafıza Eğitmci Sertifika Programına katılarak, Mega Aritmetik Eğitmeni oldu.

Eğitmenlik programını bizzat Dünya Hafıza Şampiyonu ve Dünya Hafıza, Zihinsel Matematik ve Hızlı Okuma Olimpiyatları MEMORİAD'ın Başkanı Melik Duyar'dan aldı. 2012 - 2016 yılları arasında MEGA HAFIZA ETLİK TEMSİLCİLİĞİ'nde eğitmen olarak çalıştı.

2016 - 2018 yılları arasında MEGA HAFIZA MERKEZİ'nde hem Eğitmen hem de Eğitim Koordinatörü pozisyonunda çalıştı. Bu dönemlerde iki Türkiye ve Dünya Hafıza, Zihizsel Matematik ve Hızlı Okuma Olimpiyatı organizasyonunda yönetim kadrosunda görev yaptı. Ayrıca tüm Türkiye'den ve Dünya'dan ülkelerinin en başarılı çocuklarının katıldığı Mental Aritmetik Oyunları organizasyonunu düzenlenmesinde görev yaptı. Eğitim verdiği 2012 - 2018 yılları arasında 5-12 yaş grubu çocukların katıldığı Mental Aritmetik Oyunları olimpiyatlarında öğrencileri Türkiye Şampiyonlukları ve diğer önemli dereceleri elde etti;

2014 TÜRKİYE MENTAL ARİTMETİK 5 YAŞ ŞAMPİYONU DORUK TANRIVERDİ

2014 TÜRKİYE MENTAL ARİTMETİK 10 YAŞ 2.’Sİ SİMAY DURMUŞ

2014 TÜRKİYE MENTAL ARİTMETİK 8 YAŞ 3.’SÜ HAMZA SEFA KOÇ derecelerini almışlardır.

2018 yılı itibariyle MEGA ARİTMETİK - BATIKENT Temsilciliğini kurmuştur. Öğrenme, Hafıza Teknikleri, Aritmetik, Aktif Okuma ve Yaratıcı düşünme konularında Ankara - Batıkent ilçesinde eğitimler vermektedir.