Uluslararası Kurumlarca akredite olmuş Atak Müzakere Akademisinin kurucusudur. Şirketini 2015 yılında müşterileri için sürekli değer üretebilmek ve para kazandırabilmek stratejisi çerçevesinde kurmuştur.

Onur Buzağıcıoğlu İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur.

Avusturya'da Karl Franzens Graz Üniversitesinde değişim öğrencisi olarak bulunmaya hak kazanmıştır. Farklı sektörlerde 100'ü aşkın eğitim ve seminere katılmıştır.

Wharton, Michigan, Yale gibi üniversitelerde müzakere konularında online çalışmalar yürütmüştür.

18 yaşından itibaren Entes, Renault, ING BANK gibi büyük firmalarda staj yapmış ve çalışan olarak bulunmuştur. Gayrimenkul sektörüne Coldwell Banker firmasıyla giriş yapmıştır. 2014 yılında aylık bazda ciro 30.luğu ve eğitim özel juri ödülü sahibidir.

Tüm bu eğitim ve seminer tecrübelerini Gayrimenkul alım-satım vasıtasıyla pratikle birleştirmeyi başaran Onur BUZAĞICIOĞLU'nun bugünden sonraki hedefi Müzakerelerin en eğlenceli ve vizyon isimlerinden birisi olmaktır.
"İSMEK Hayat Boyu Öğrenme Merkezinde" Emlak Danışmanlığı Branşında Part Time Usta Öğreticilik yapmıştır.

Gayrimenkul sektöründe "Coldwell Banker", "Keller Williams", "Century21", "Remax", "Pendist", "Tekklik" gibi kurumlara eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermiştir.

Onur Buzağıcıoğlu Müzakereler konusunda müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için "Uluslararası Denetçi Sertifikası" da almıştır ve aynı zamanda Coldwell Banker firmasının bir ofisiyle sürekli olarak çalışmaktadır.

Müzakereler konusunun değişilmez parçası olan "Davranış Bilimleri" alanında doktora çalışmasını yapabilmek ve müşterilerine daha fazla kazandırabilmek amacıyla bir Amerikan Üniversitesinde özel bir program yürütmektedir.

Global Mediators & Negotiators tarafından onaylı uluslararası “Müzakereci“ sertifikasına sahiptir

Dünyanın sayılı eğitmenlerinden olan Yann Duzertin Türkiye’deki iş ortağıdır. “Yeni Nesil Müzakere Tekniklerini“ Türkiyemize kazandırmıştır.

Sayın Buzağıcıoğlu aynı zamanda Mega Hafıza'nın da İstanbul'daki Beyinden Beyine Satış Eğitimcisidir.