Memoriad Türkiye Milli Antrenörü

Eğitim Uzmanı

1972 Doğumlu olan Göksel AĞMA , İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü mezunudur. Birlikte mezun olduğu ve İ.T.Ü. Nükleer Fizik Bölümü mezunu olan eşiyle beraber Pedagojik Formasyona sahip ve eğitimle ilgili öğretmenliğin yanı sıra kendi Kurs , Etüt Merkezi, Dershane , Özel Okul Kuruculuğu yapmış ve halen Profesyonel Eğitim Danışmanlığı , Uzmanlığı , Seminerleri , Mega Hafıza Türkiye Bölge ve Kanada Ülke Temsilciliği yürütmektedir.

Fotoğrafik Hafıza teknikleri , Beyin Haritaları , Hızlı Okuma Anlama programlarını kapsamı ile okul müfredatı uygulamaları gerçekleştirmiştir . Eğitimde destekleyici olan bu çalışmalarla eğlenceli, kalıcı, hızlı öğrenme gibi avantajların yanı sıra Disleksi gibi öğrenme güçlüğü çeken öğrencilere daha başarılı olabilmeyi , daha önemlisi kendi öğrenme karakteristik özelliklerini keşfetmelerini sağlamıştır.

Göksel AĞMA aynı zamanda Memoriad Dünya Hafıza , Zihinsel Matematik ve Hızlı Okuma - Anlama Olimpiyatlarına beyin sporcuları yetiştirmektedir. Bu alanda Türkiye, Avrupa ve Dünya rekoru kırmış öğrenciler yetiştirmiştir.

Yetişmiş olan birçok başarılı öğrencileri toplamda 13 DÜNYA , 1 GUINNESS , 3 AVRUPA ve birçok TÜRKİYE Rekoru alarak ülkemizin bayrağını gururla uluslararası organizasyonlarda öne çıkarmayı başarmıştır. Beyin Sporcularını listelersek ;

Ve daha birçok beyin sporcusu ve dereceleri yetiştirmeye de devam etmektedir. Şampiyon olan öğrencileri aldıkları başarılarıyla birçok Üniversite ve Özel Okullarda Burs olarak geleceklerine fayda sağlamıştır.
Göksel AĞMA Türkiye ve Dünya çapında halen profesyonel olarak yüz yüze ve Online eğitimler vermeye devam etmektedir. Verdiği eğitimler ;